Ryan Gosling și Eva Mendes s-au căsătorit în secret?

Știm câteva persoane pentru care vestea aceasta nu ar fi una tocmai bună: Ryan Gosling este, oficial, un bărbat căsătorit, la casa lui?

9070142 Couple Ryan Gosling and Eva Mendes hold hands after grabbing lunch in New York City, New York on May 10, 2012. FameFlynet, Inc. - Santa Monica, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Se zvonește că cei doi s-au căsătorit în secret, anul acesta

Ei bine, nu știm cu siguranță. Știm doar că-n ultimele douăzeci și patru de ore s-a zvonit că celebrul actor și-a făcut curaj și-a pășit spre altar cu aleasa inimii sale, actrița Eva Mendes, cu care are o relație amoroasă de cinci ani. Și că ar fi fost, desigur, un eveniment privat, de care n-au știut multe persoane, căci au fost invitați doar familiile celor doi și câțiva prieteni foarte apropiați.

Ce-i drept, dacă este într-adevăr o informație corectă, nu ne miră foarte tare că au decis să țină totul secret, din moment ce nu am aflat prea curând nici că cei doi au devenit părinți (de două ori, chiar) și nici nu am avut ocazia să-i vedem prea des împreună. Ce să mai, sunt doi actori care-și protejează viața privată, așa că nu ni s-ar părea ciudat dacă n-ar fi făcut din nunta lor un eveniment cu covor roșu pentru celebritățile de la Hollywood.

S-a mai zvonit că cei doi s-au căsătorit, de fapt, în urmă cu mai multe luni și că au reușit, până acum, să țină totul secret chiar și față de unii prieteni, să nu mai spunem de colegii de breaslă care habar n-au avut că cei doi sunt, oficial, soț și soție.

Totuși, revista People titrează că este în posesia unor declarații care asigură că cei doi nu și-au jurat, încă, iubire veșnică în fața ofițerului de stare civilă. Așadar, această publicație neagă vehement zvonurile privind un mariaj între cei doi. Hm, care să fie adevărul?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA