S-au despărțit după un an! Ce planuri are modelul acum?

Este singură și disponibilă din nou! În luna martie, anul acesta, s-a pronunțat divorțul dintre ea și tatăl copiilor ei, Marko Jaric. Și deși își găsise deja fericirea în brațele unui bărbat tânăr, iată că și această relație a ajuns la final anul acesta.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5689844he) Adriana Lima, Joe Thomas amfAR's 23rd Cinema Against AIDS Gala, Arrivals, Cannes, France - 19 May 2016
Adriana Lima și Joe Thomas s-au despărțit după un an de relație

Este povestea Adrianei Lima, despre care unele surse spun că este din nou singură, relația ei de un an cu Joe Thomas ajungând la sfârșit. Motivul? Nu se știe! Știm, însă, că nu a fost o decizie de moment și că lucrurile nu mai funcționau între ei de ceva timp. ”Au avut probleme în cuplu în ultima vreme”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight, care a confirmat faptul că Adriama Lima s-a despărțit de iubitul de un an.

Ultima dată când Joe și Adriana Lima au fost văzuți împreună a fost în luna mai, în timpul unei gale din cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Cei doi au părut extrem de fericiți împreună pe atunci, sărutându-se și ținându-se de mână în fața tuturor camerelor de filmat.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5689844hb) Adriana Lima, Joe Thomas amfAR's 23rd Cinema Against AIDS Gala, Arrivals, Cannes, France - 19 May 2016
Aceasta a fost ultima lor apariție în calitate de cuplu

Și-au recunoscut public relația în ianuarie 2015, după ce paparazzi i-au surprins ținându-se de mână în Miami.

„Îngerașul” Victoria`s Secret s-a cuplat cu Joe după ce-n mai 2014 aceasta s-a despărțit de Marco Jaric, bărbatul care i-a fost soț și cu care are două fetițe.

Adriana s-a aflat în Grecia pentru nunta Anei Beatriz Barros.
Zlele trecute, Adriana s-a aflat în Grecia pentru nunta Anei Beatriz Barros.

Iar dacă vă-ntrebați ce planuri de viitor are acum modelul, aflați că singurul lucru care este pe agenda ei este ”relaxarea”. De altfel, Adriana a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute în Grecia, unde a participat la nunta Anei Beatriz Barros.

Citește și Hot: Adriana Lima, la plajă în Mykonos!

foto: hepta