Sandalos! Kim Kardashian ia în derâdere simbolurile religioase. Uite ce a făcut!

Kim Kardashian și-a pus în cap toți fanii după ultima gafă pe care a făcut-o, transformându-se în Fecioara Maria pentru noul său Kimoji. Starleta a scos la iveală noua sa imagine pe Instagram, iar prietenii virtuali nu au pierdut niciun moment pentru a-și exprima nemulțumirea față de noile emoji care sunt considerate de către ei „lipsite de respect”. Asta pentru că starul Keep Up With The Kardashian a luat în derâdere cele sfinte și s-a tranformat pe sine într-o divinitate. De parcă nu era de ajuns, imaginea colorată este și animată, cu Kim în postura de Fecioara Maria.

WHEN KIM BLESSES U WITH THAT 420 DROP

O postare distribuită de KIMOJI (@kimoji) pe

Mai mult, fanii își pot cumpăra chiar și o lumânare a Fecioarei Maria cu chipul lui Kim pentru doar 18 $. Mulți utilizatori Instagram și-au exprimat furia că vedeta a folosit un simbol al Bisericii Catolice pentru a se promova. „Stupid, foarte lipsit de respect” a scris un utilizator.

Iar acțiunile lui Kim în această direcție nu se opresc aici, căci starul de 36 de ani a dezamăgit pe toată lumea cu noua metodă de promovare, apărând într-o rochie neagră transparentă cu imaginea unei icoane pe piept. Chiar dacă a slăbit și arată din ce în ce mai bine, criticii au taxat-o aspru pentru faptul că se folosește de însemnele religioase atât pentru aplicația sa, cât și pentru a ieșit în evidență, purtând chipul sfinților pe niște haine indecente.

Kim se folosește de însemnele religioase pentru a se promova. (Splash)

Foto: Splash, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA