Scandal în familia Boureanu. Fiica politicianului îl acuză de violență VIDEO

Fostul deputat s-a ales cu dosar penal, după ce fiica lui adolescentă a țipat pe stradă că tatăl ei o omoară.

Boureanu

Scandal fără precedent în familia lui Cristian Boureanu! După ce s-au întors dintr-o vacanță în Statele Unite, la Cascada Niagara, fostul politician și fiica sa în vârstă de 15 ani au fost surprinși astăzi în mijlocul unui puternic conflict desfășurat în plină stradă.

”Mă ia acasa și mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr din mijlocul străzii, de picioare”, striga Ioana Boureanu de pe bancheta din spate a mașinii tatălui ei.

În ajutorul tinerei au sarit jandarmii, care păzeau sediul unei ambasade. Ei au văzut cum Boureanu încerca s-o bage cu forța pe fiica sa în mașină, așa că au dat apel către cea mai apropiată secție de poliție. Boureanu s-a apărat și a spus că fiica lui a plecat singură de acasă de sâmbătă și că are custodie totală.

Escortați de jandarmi, atât tatăl, cât și fata au ajuns la secția 2 din Capitală, unde au dat explicații pentru incidentul provocat. Se pare că Ioana avea şi un smoc de păr smuls de pe cap. La secție a ajuns și mama fetei, Irina Boureanu, care ar fi declarat că nu este prima dată când tatăl acestuia a bătut-o.

Cristian Boureanu, Ioana si fosta sotie Irina
Cristian Boureanu și fosta lui soție, Irina, au divorțat când Ioana avea 3 ani.

Din primele informații, se pare că Boureanu și-ar fi căutat fiica prin București după ce aceasta ar fi plecat sâmbătă spre Constanța și n-a mai dat niciun semn. Azi, el și-a găsit fata și a vrut să o ducă acasă, moment în care ar fi izbucnit cearta.

Pe de altă parte, Ioanei Boureanu i s-a dus vestea că ar fi o adolescentă rebelă. Mesajele de pe pagina de Facebook pe care sunt publicate fotografii cu ea în diverse ipostaze, sunt elocvente: „Sunt tot ceea ce nu poți controla” , „Nu îți mai curg lacrimile pe față” , „Nu sunt iubita ta” .

Mai mult, din cele publicate în presa tabloidă, fata ar fi avut probleme în liceul în care învăța și chiar s-ar fi pus în discuție exmatricularea ei.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA