Scene fierbinți cu Nicole Kidman topless la duș

Citeste tot despre:

,

Noul serialde pe HBO, care o are ca protagonistă pe Nicole Kidman, este o adevărată provocare pentru actriță, întrucât apare de la episod la episod în scene din ce în ce mai fierbinți. Dacă acum putem vedea o altă față a sa, una nebunatică, dezlănțuită în film, nu știm însă dacă așa este Nicole și în realitate. Doar soțul său poate confirma.

kidman 1

Cert este că rolul actriței de 49 de ani, care o întruchipează pe Celeste în serialul HBO „Big Little Lies”, este unul plin de provocări. Dacă în primele episoade am putut vedea secvențe cu ea în fața laptopului, în ipostaze intime, acum a filmat topless la duș,  spre deliciul fanilor.

kidman 2

Și în acest episod, momentul a fost intens, iar Nicole a apărut plină de vânătăi și vulnerabilă după câteva secvențe de teroare și violență din partea soțului său, Perry.

kidman 4

Momentul o înfățișează pe Celeste, personaj interpretat de Kidman, la duș, în timp ce soțul său, Perry, interpretat de Alexander Skarsgård, o întrerupe. După un moment de violență fizică, Perry îi dăruiește un colier scump în semn de consolare, iar Celeste apare topless ieșind de la duș.

Foto: Captură serial HBOINAPOI LA PRIMA PAGINA