Selena Gomez, pe patul de spital. A fost supusă unui transplant de rinichi

Toată lumea știe că Selena Gomez suferă de Lupus, o boală cronică autoimună prin care celulele sistemului imunitar ale organismului atacă ţesuturile proprii, dar nimeni nu și-ar fi imaginat cât de gravă este starea de sănătate a celebrei cântărețe. A trecut prin perioade de pauze în carieră și internări în clinici de reabilitare, anul trecut chiar își anula o serie de concerte din cauza stării precare de sănătate. Vedeta a ascuns foarte bine însă momentele critice prin care a trecut în această vară și operația la care a fost supusă.

Prietena ei i-a donat un rinichi.

Recent, Selena a dezvăluit că în această vară a fost supusă în secret unei operații în urma căreia s-a efectuat un transplant de rinichi, intervenție chirurgicală menită să o ajute în lupta sa împotriva bolii Lupus. Cântăreața de 25 de ani a mărturisit că a găsit repede și un donator, căci cea mai bună prietenă a sa, Francia Raisa, care i-a oferit un rinichit. Artista a distribuit pe contul său de Instagram o serie de fotografii de pe patul de spital, alături de cea pe care o numește sora ei, dar și cu operația care a lăsat cicatrici pe trupul său.

S-a fotografiat pentru a le arăta și fanilor cicatricea.

Într-un mesaj emoționant, fosta vedetă Disney a ținut să-i mulțumească celei care aproape că i-a salvat viața: „Sunt foarte conștientă ca unii dintre fani și-au dat seama că am cam lipsit o bună parte din vară și se întrebau de ce nu îmi promovez noul album. Am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi din cauza bolii mele Lupus și a urmat o perioadă de recuperare. A fost ceea ce a trebuit să fac pentru îmbunătățirea stării mele de sănătate. Sincer, aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi călătoria mea din ultimele câteva luni, așa cum obișnuiam să o fac și înainte. Până atunci, vreau să mulțumesc în mod public familiei mele și echipei incredibile de medici pentru tot ceea ce au făcut pentru mine înainte și după operație. Și, nu în cele din urmă, nu există cuvinte care să descrie cât de mult îi mulțumesc frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a oferit un dar minunat și a făcut un sacrificiu prin donarea unui rinichi. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc atât de mult!”.  Francia Raisa este un model și actriță de 29 de ani din Los Angeles,  fiica personalității de radio Renan Coello și una dintre cele mai apropiate prietene ale Selenei.

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA