Sexy Baywatch. Cum arată divele, la aproape 30 de ani de la lansarea primului episod al seriei

Ele au fost divele sexy în costum de baie, care făceau furori pe plajele din Los Angeles, în rolul de salvamari, în unul dintre cele mai vizionate seriale TV ale anilor ’90.  Și vedetele din Baywatch, celebre pentru acele costume de baie roșii, inconice acum 20 de ani, s-au reunit de data aceasta puțin mai îmbrăcate, pentru primul maraton în slow motion Baywatch, sâmbătă în Los Angeles.

Actrițele Kelly Packard, Donna D’Errico, Nancy Valen și Erika Eleniak au participat la „Baywatch” SlowMo Marathon la Microsoft Square.

Așa că bombele sexy din primele epidoade ale seriei – Kelly Packard, 42 de ani, Donna D’Errico, 49 de ani, Nancy Valen, 51 de ani, și Erika Eleniak, 47 au demontrat cu tărie că încă și-ar merita locul și în noua producție Baywatch care se va lansa luna viitoare.

Fetele din Baywatch 1996  – Traci Bingham, Donna D’Errico, Yasmine Bleeth, Gena Lee Nolin și Nancy Valen.
Baywatch 1997.

Angelica Bridge, 46, o vedetă din vechiul film, s-a alăturat noilor actori ai seriei Kelly Rohrbach, 27 de ani și Zac Efron, 29 de ani. Kelly Packard, care a jucat rolul lui April Giminski în seriile 8 și 9 a arătat extrem de bine într-o rochie vaporoasă, brodată cu flori rox și roșii. Actrița de 42 de ani, mamă a patru copii a arăta uimitor de bine, la fel ca în zilele sale de glorie din Baywatch, în ciuda faptului că au trecut aproape 20 de ani de atunci.

Kelly Packard arată extrem de bine, deși a născut 4 copii.INAPOI LA PRIMA PAGINA