Sharon Stone (58) arată nemaipomenit în costum de baie!

Citeste tot despre:

, ,

În 1992, actrița făcea furori în ”Basic Instinct”. Astăzi, Sharon Stone a ajuns la 58 de ani și arată fix ca-n pelicula care o făcea celebră: sexy și naturală.

sharon-stone
Sharon Stone arată nemaipomenit

Are o siluetă și un tonus muscular de invidiat! Actrița hollywoodiană s-a lăsat pozată, duminică, la piscina vilei pe care o posedă în Los Angeles. În imagini, actrița de 58 de ani apare într-un costum de baie, deux-pieces, care-i pune perfect în evidență silueta sculptată.

Sharon a postat, ulterior, această imagine, în care apare complet nemachiată, pe contul ei de Instagram, spre încântarea fanilor, care nu au contenit în a o felicita pentru modul în care arată la aproape șaizeci de ani.

La vederea acestei fotografii nu putem să nu ne întrebăm câte ore petrece, de fapt, actrița în sala de fitness și la ce tratamente estetice recurge. Ei bine, răspunsul la aceste întrebări nu-l avem, însă știm că Sharon a declarat acum puțină vreme că se preocupă, într-adevăr, de aspectul ei fizic, fără însă a face din asta o prioritate în viața ei. ”Nu vreau să fiu o ”frumusețe atemporală”. Vreau să fiu o femeie care arată pe cât se poate de bine pentru vârsta pe care o are” (…) A fost un moment, pe la 40 de ani, când obișnuiam să mă închid în baie cu o sticlă de vin și să-mi spun că n-am să ies din cameră până nu-mi accept înfățișarea actuală”, a mărturisit actrița în urmă cu puțin timp.INAPOI LA PRIMA PAGINA