Și ei divorțează după 12 ani de mariaj!

După vestea-șoc a divorțului lui Nicolas Cage de Alice Kim, a urmat cea a divorțului dintre Lisa Marie Presley și muzicianul Michael Lockwood. Ei bine, lista separărilor de peste Ocean nu se oprește aici. Un alt mare actor de la Hollywood se-ndreaptă spre divorț!

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 16:  Actor Dennis Quaid and wife Kimberly Quaid arrive at the 68th Annual Golden Globe Awards held at The Beverly Hilton hotel on January 16, 2011 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Au decis să divorțeze după 12 ani de mariaj

Este vorba despre Dennid Quaid, care s-a despărțit de soția sa, Kimberly, pentru a doua oară…

Potrivit TMZ, Kimberly a intentat actele de divorț marți, în Los Angeles, pe când actorul se afla în Vancouver filmând pentru show-ul ”The Art of More”.

Ulterior, vestea divorțului a fost confirmată și printr-un comunicat oficial din partea celor doi, în care anunțau că decizia a fost luată de comun acord și că cei doi încearcă să păstreze o relație de prietenie. ”După o îndelungă cugetare, am decis să punem punct mariajului nostru de 12 ani. Decizia a fost una amicală și păstrăm un respect reciproc.”, spuneau cei doi în respectivul comunicat.

Surse din anturajul lor spun că cei doi deja și-au separat bunurile și că au decis să aibă custodie comună asupra celor doi copii ai lor. ”Vom rămâne mereu prieteni și părinți devotați”, a mai declarat Dennis.

Amintim că Dennis și Kimberly au intentat actele de divorț și-n martie 2012, însă câteva luni le-au retras, decizând să-și mai dea o șansă.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 13:  Actor Dennis Quaid (R)and his wife Kimberly Quaid pose at the 2011 DPA Golden Globes Gift Suite at the L'Ermitage Hotel on January 13, 2011 in Beverly Hills, California.  (Photo by Katy Winn/Getty Images)
Sunt părinții unei perechi de gemeni

Cei doi s-au căsătorit în 2004, la o fermă din Montana. Sunt părinții gemenilor Thomas Boone și Zoe Grace, în vârstă acum de opt ani.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA