Silvio Berlusconi, glume la adresa lui Emmanuel Macron și a soției sale. Cum a ofensat-o pe Prima Doamnă a Franței?

De când cu alegerile prezidențiale din Franța, au tot apărut, în presa internațională, persoane care să critice relația dintre președintele ales și soția acestuia, mai în vârstă cu 24 de ani decât el. Silvio Berlusconi este cel care a găsit de cuviință, recent, să comenteze pe marginea acestui subiect, făcând glume nesărate la adresa lui Emmanuel, dar și-a soției sale, Brigitte Trogneux, din prisma vârstelor lor.

Silvio Berlusconi a comentat diferența de vârstă dintre Emmanuel și Brigitte Macron

Fostul prim-ministru italian, despre care știm că e faimos pentru gafe publice, a făcut, luni, o declarație defăimătoare la adresa Primei Doamne a Franței. Acesta l-a numit public pe noul președinte al Franței ”băiețaș”, în timp ce Brigitte este, în opinia lui, ”mama sexy a lui Emmanuel”. ”Un băiețel de 39 de ani, cu o experiență bună în spate, dar, mai ales, cu o mamă sexy care l-a ținut de fusta ei încă de când era copil”, a fost declarația șocantă pe care Silvio Berlusconi a făcut-o în cadrul unui eveniment oficial, care a avut loc în Monza, luni.

Silvio Berlusconi și Francesca Pascale, 2012

Culmea este că Silvio Berlusconi, în vârstă de 80 de ani, are în prezent o relație cu Francesca Pascale, o femeie mai tânără decât el cu 49 de ani. S-ar zice, așadar, că politicianul octagenar ar fi învățat câte ceva despre dragoste și despre faptul că vârsta este doar o cifră. Din păcate, nu e cazul.

Francesca Pascale se iubește cu fostul prim-ministru din 2012

Silvio Berlusconi este recunoscut pentru gafele sale publice, diplomația nefiind niciodată un domeniu la care să exceleze. Ne amintim că-n 2009, acesta declara despre persoanele care își pierduseră casele în urma unui cutremur că ar trebui să se comporte precum ar fi într-o excursie cu cortul, dar și că Barack Obama este un ”tânăr chipeș, foarte bronzat”.

Răspunzându-le celor care-l critică, fostul prim-ministru italian a declarat că toți cei care nu-i gustă glumele sunt, de fapt, oameni fără simțul umorului.

Emmanuel și-a manifestat încă de la 17 ani dorința de a se căsători cu Brigitte

foto: getty images / arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA