Starul din ”Anatomia lui Grey”, însărcinată cu al doilea copil

O știm pe frumoasa actriță Caterina Scorsone din rolul surorii lui Derek Shepherd, aka Amelia Shepherd. Iar acum aflăm că ea și soțul ei, Rob Giles, vor deveni părinți pentru a doua oară.

amelia-sheperd
Caterina în rolul lui Amelia Shepherd

Fericita veste a fost confirmată chiar de actrița de 34 de ani, pentru ”ET”: ”Da, sunt însărcinată și suntem foarte încântați”, a declarat emoționată Caterina.

caterina
Caterina este însărcinată cu al doilea copil

Ulterior, actrița a pășit și pe covorul roșu la un eveniment monden, unde și-a arătat burtica deja crescută. Caterina a recunoscut că cea de-a doua sarcină nu a fost programată și că momentul nașterii o va prinde, cel mai probabil, pe platourile de filmare, dat fiind faptul că actrița se află în plină perioadă de filmări la serialul ”Anatomia lui Grey”: ”O să fie destul de palpitant. Nașterea o să aibă loc în perioada de filmări, însă ”shondaland” este locul perfect pentru ca acest lucru să se întâmple”.

BEVERLY HILLS, CA - AUGUST 04:  Actress Caterina Scorsone attends the Disney ABC Television Group TCA Summer Press Tour on August 4, 2016 in Beverly Hills, California.  (Photo by Mike Windle/Getty Images)
Caterina Scorsone n-a dezvăluit cât de avansată e sarcina și nici ce sex are cel de-al doilea copil

Întrebată fiind despre sexul celui de-al doilea copil, actrița a recunoscut că știe deja ce va avea, dar nu vrea să spună public încă. ”Da, dar nu o să spunem”, a declarat amuzată actrița.

actori
Rob și Caterina sunt căsătoriți din 2009

Caterina a mai afirmat și că firul narativ al serialului nu va suferi transformări acum că e ea însărcinată, deși toți sperau ca Amelia și Hunt (personaje ”Anatomia lui Grey”) să devină părinți.

caterina-fiica
Caterina și fiica sa, Eliza

Caterina și soțul ei, Rob, mai au o fetiță, pe nume Eliza, care s-a născut în iulie 2012.

foto: Instagram / Getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA