Sub chipul acestei femei se ascunde un actor celebru la Hollywood. Îl recunoașteți?

Este tânăr, celebru și întotdeauna a apărut în filme ca tipul bărbatului sex-simbol, simpatic, petrecăteț și plin de mușchi. Dar, iată că acest actor ne uimește cu o tranformare spectaculoasă, în pielea unei femei și, astfel, se alătură echipei de actori celebri care au apelat la travesti de dragul meseriei – Dustin Hoffman, Eddie Redmayne sau Robin Williams.

Despre efervescentul Zac Efron vorbim, căci a făcut și el extravaganța de a îmbrăca straie feminine în noua producție „Baywatch”.  Să fi fost acest rol cel mai interesant pentru actorul de 29 de ani? Nu știm, dar, cu siguranță, în pielea personajului Matt Brody, a avut parte de cel mai greu interviu de angajare. În ciuda faptului că era medaliat cu aur, personajul a fost supus unor probe de neuitat, să transporte anvelope și frigidere pentru a dovedi că este demn de a face parte dintr-o echipă bine cotată de salvamari.

Happy birthday @milliebobbybrown!!

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Așa că, atunci când Matt ( Efron) spune că nu trebuie să demonstreze nimic, echipa buclucașă se asigură că nou-venitul se confruntă cu ce-i mai greu. La un moment dat, sarcinile zilnice ale lui Zac se transformă puțin și el apare sub acoperire, în rolul de travesti – cu machiaj, rochie și perucă.

Versiunea nouă a filmului din anii ’90 are o abordare mult mai îndrăzneață cu privire la salvarea de vieți și mersul în reluare , față de ce se întâmpla în primul film „Baywatch” care a făcut-o faimoasă pe Pamela Anderson.

Foto: Twitter

 INAPOI LA PRIMA PAGINA