Surpriză! Un actor celebru a devenit tată pentru prima oară

Are 38 de ani, este un actor extrem de cunoscut, iar acum a devenit pentru prima oară tată. A animat unul dintre personajele din filmul „Hotel Transilvania” și a jucat în producții de succes precum „Friends with Benefits” sau „Neighbors”, iar de sâmbătă noapte, actorul și soția sa cu care este împreună de mai bine de patru ani i-au urat bun venit pe lume primului lor copil.

Cine a devenit tată: Leonardo DiCaprio, Dave Franco, Andy Samberg, sau Elijah Wood?

Andy Samberg și pianista Joanna Newsom sunt acum părinți de fetiță, iar un reprezentant al cuplului a confirmat vestea cea mare pentru The Weekly. Starul în vârstă de 38 de ani și soția sa s-au căsătoritn în 2013 în California, după o relație de șapte luni, iar acum și-au mărit familia cu încă un membru.

Au devenit părinți de fetiță.

Această veste fericită a venit ca o surpriză pentru fani, deoarece membrii cuplului au ascuns faptul că vor avea un copil. În trecut, Andy a mai declarat în interviuri că și-ar dori să devină tată. Întrebat dacă a simțit presiunea de a-și extinde familia acum când unii dintre prietenii săi au devenit părinți, actorul a glumit: „Nu cred că un copil este ceva ce trebuie făcut pentru că alți oameni îl fac”. Andy este foarte cunoscut și datorită rolului său din serialul de comedie „Saturday Night Live” în care a jucat timp de zece ani.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA