Uite ce bolid de lux conduce Halle Berry!

Citeste tot despre:

, , ,

Ca orice altă celebritate, Halle Berry pune preț pe deplasările confortabile, motiv pentru care mereu și-a achiziționat mașini care să-i satisfacă nevoile, neuitându-se la banii investiți. În garajul ei se găsesc momentan trei mașini, însă doar pe una dintre ele o conduce foarte des. Este vorba despre un Lexus RX 350.

Lui Halle îi place să conducă, nu apelează la un șofer decât rareori

Halle Berry este surprinsă de paparazzi, adesea, la volanului acestui Lexus alb, achiziționat acum mai mult ani. E drept, acum, această mașină nu mai valorează atât de mult, însă la momentul cumpărări, Halle a scos din buzunar cel puțin 40,970 de dolari, căci acesta era prețul de plecare.

Mașina pe care o conduce cel mai des

Actrița pare să se simtă foarte confortabil în această mașină de cinci locuri, căci paparazzi o surprind adesea conducând-o, fie că e vorba de un simplu drum până la școala copiilor, fie că e vorba despre călătoriile pe care le face în interes de serviciu.

Navigator

În garajul ei, însă, se mai găsesc alte două autoturisme. E vorba despre Navigator, un SUV ce aparține de brandul Lincoln, al cărui preț a pornit de la 63,090 de dolari, și o mașină electrică, i3 Electric, fabricată de BMW, al cărui preț de pornire a fost 42,400 de dolari.

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA