Uite cum arată familia actriței Julianne Moore

Citeste tot despre:

,

Este una dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood. În plus, este suficient de norocoasă încât această împlinire să se regăsească și pe plan profesional.

NEW YORK, NY - APRIL 15:  Julianne Moore, Bart Freundlich and children Liv Freundlich and Caleb Freundlich attend "Wolves" Premiere - 2016 Tribeca Film Festival at SVA Theatre 1 on April 15, 2016 in New York City.  (Photo by Noam Galai/Getty Images for Tribeca Film Festival)
Julianne Moore, soțul ei și cei doi copii ai lor

Julianne Moore este căsătorită din anul 2003 cu Bart Freundlich, bărbat cu care are și doi copii, respectiv Liv și Caleb. În aceeași formulă i-am văzut și noi ultima dată, la Festivalul de Film Tribeca, unde a avut loc premiera peliculei ”Wolwes”, cel mai recent proiect cinematografic al regizorului Bart Freundlich.

Julianne și cei doi adolescenți s-au prezentat la această premieră pentru a-și susține soțul, respectiv tatăl, ocazie cu care au pozat toți la panoul evenimentului.

NOAM GALAI
Julianne Moore și soțul ei au una dintre cele mai longevive relații de la Hollywood

Și trebuie să recunoaștem că ne bucurăm să-i vedem în această formulă, dat fiind faptul că ultima oară când au apărut toți patru pe covorul roșu se-ntâmpla în ianuarie 2015.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA