Uma Thurman, ”instabilă psihic”? Surprinsă nemachiată și fumând excesiv!

Luna trecută, Arpad Busson declara în fața unui tribunal că fosta lui parteneră de viață consumă un amestec extrem de periculos de alcool și medicamente, care i-au fost prescrise pentru a trata o boală mentală gravă.

attends 2016 amfAR New York Gala at Cipriani Wall Street on February 10, 2016 in New York City.
Așa arată actrița pe covorul roșu

Ei bine, acum acel scandal a ajuns la sfârșit, Arpad și Uma ajungând la o înțelegere în privința custodiei fiicei lor la sfârșitul lunii februarie. Totuși, actrița nu pare să-și fi revenit din stresul pe care l-a trăit odată cu procesul de custodie, chiar dacă avocata ei a confirmat că a primit custodia totală a fetiței.

Vedeta hollywoodiană în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă de paparazzi în New York, în fața unei clădiri de birouri, nemachiată și fumând excesiv. Și trebuie să recunoaștem că ne-a fost destul de greu să ne dăm seama că e vorba despre Uma Thurman, cea care strălucește pe covorul roșu.

uma-thurman
Actrița e de nerecunoscut

Îmbrăcată într-o ținută neglijentă, cu părul vâlvoi și fără machiaj, Uma e de nerecunoscut. Nu știm care este motivul decăderii ei, însă sperăm ca-n curând să revină la look-ul de odinioară, cel fresh și rafinat!

foto: arhivă / captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA