V-o amintiți pe bătrânica din Titanic? Iată cine era și cum arăta în tinerețe!

Mulți dintre noi ne-am întrebat cine e acea bătrânică cu care filmul ”Titanic” începe și se termină. Adică, varianta lui ”Rose”, la bătrânețe. Ei bine, dacă n-ați descoperit între timp, aflați că e vorba despre Gloria Stuart, care avea 87 de ani pe când apărea în rolul emblematicei Rose.

Gloria avea 87 de ani pe când a filmat la ”Titanic”

Celebra actriță s-a născut în 1910 și a debutat la Hollywood în anul 1932, în palmaresul său cinematografic regăsindu-se peste 70 de titluri de filme. Totuși, e important de precizat că Gloria s-a bucurat de un succes răsunător și un renume în cinematografie abia după prestația din 1997, în filmul ”Titanic”, în urma căreia a fost nominalizată la Premiile Oscar, la Globurile de Aur și la Premiile SAG.

Gloria Stuart

Imediat după filmările pentru „Titanic”, Gloria a mai fost invitată să filmeze pentru nenumărate producții. Până la momentul decesului său, adică până în 2010, când actrița avea 100 de ani, Gloria a mai jucat în nu mai puțin de zece filme. În total, numele său se află în distribuția a 79 de pelicule.

Gloria Stuart în 2010, anul morții sale.

Cât despre înfățișarea din tinerețe a Gloriei, trebuie să recunoaștem că era una a unui star de Hollywood. Cu bucle perfecte și sprâncene bine conturate, Gloria le făcea concurență actrițelor mari din acea vreme, respectiv Joan Davis, Gingers Rogers, Jean Harlow sau Vivien Leigh.

Așa arăta în tinerețe Gloria Stuart. Foto: Cinemagia

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA