Vedeta din “Dădaca” divorțează după doar 2 ani de căsnicie

Un gest neașteptat din partea actriței Fran Drescher, celebrul star al serialului din ’90 “Dădaca”, la doar doi ani de la nunta cu Dr. Shiva Ayyadura. Surprinzător, vestea separării celor doi a apărut cu patru zile înainte de aniversarea căsniciei lor, pe 7 septembrie 2014.

Fran și Shiva după ce s-au căsătorit în 2014
Fran și Shiva după ce s-au căsătorit în 2014

Fran Drescher, în vârstă de 58 de ani, a anunțat pe 3 septembrie, Instagram, că ea și soțul ei se despart. “Shiva și cu mine o luăm pe drumuri separate. Sunt recunoscătoare pentru timpul petrecut cu el. Fără regrete. Viața e o călătorie cu multe capitole. Mulțumesc pentru susținere. Dragostea e dragoste”, a scris actrița, fără a da vreun detaliu despre motivele despărțirii lor.

Bruneta l-a întâlnit prima oară pe soțul ei de 52 de ani în 2013, când acesta a vorbit la un eveniment găzduit de liderul spiritual Deepak Chopra. Despre cel considerat inventatorul e-mailului, Fran a mărturisit într-un interviu, în același an, că se gândește la căsătorie. “Am fost împreună timp de 3 luni și … 7000 de ani. Toată lumea îl iubește, inclusiv fostul meu soț”. Se pare, însă, că iubirea a ținut doar trei ani, dacă adăugăm și un an de relație înainte de nuntă. “Amândoi am fost căsătoriți, nu e obligatoriu să facem nuntă. Dar viața se transformă și vom vedea. Am bifat deja marea nuntă, nu am nimic împotriva căsniciei, dar cred că e mai bine atunci când ai copii”, a completat ea.

Fran și Shiva, alături de fostul soț gay al actriței
Fran și Shiva, alături de fostul soț gay al actriței

De asemenea, de acum doi ani actrița se gândea dacă e o mișcare bună sau nu să meargă din nou la altar. “Am vorbit puțin despre asta, dar e cam devreme. Trebuie să ne gândim bine dacă ne simțim prea bătrâni pentru asta sau chiar putem s-o mai facem”. Din păcate, lucrurile nu au funcționat.

Starul din “Dădaca” a mai fost căsătorită cu Peter Marc Jacobson, timp de 21 de ani, până la divorțul din 1999, acesta mărturisind în final că este homosexual. Cei doi au rămas buni prieteni.

Cu Shiva Ayyadura originar din Mumbai, India, s-a bucurat de o ceremonie nupțială la casa ei de pe litoral, cu familia și prietenii apropiați lor.

FOTO InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA