Vești bune pentru Shannen Doherty! Cancerul e în remisie!

Citeste tot despre:

, , ,

În martie 2015, Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân. De atunci, actrița din Beverly Hills a dus o luptă aprigă pentru viața sa. Și a izbutit! Starul în vârstă de 46 de ani a anunțat că e în remisie!

Cancerul lui Shannen e în remisie

Vești bune pentru fanii actriței Shannei Doherty! Actrița a anunțat prin intermediul contului ei de Instagram, acolo unde a documentat toată lupta cu cancerul prin care a trecut, că cele mai recente analize au indicat faptul că boala e în remisie. Ce-nseamnă?

Remisia cancerului reprezintă dovada că această boală răspunde la tratament și că se află sub control. Totuși, nu reprezintă dovada vindecării complete. De aceea, actrița a mărturisit și că urmează cinci ani de așteptare, care vor fi decisivi pentru recuperarea ei: ”Am auzit de atâtea ori acest cuvânt (n.r. remisie) și totuși nu știu cum să reacționez. Vești bune? Clar. Covârșitoare! Da! Acum rămâne să așteptăm. După cum toți bolnavii de cancer știu, următorii cinci ani sunt cruciali”.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Cât despre pașii următori, Shannen a povestit că are de gând să treacă printr-o procedură de reconstrucție, care presupune mai multe intervenții chirurgicale, dar și că-n următorii ani va lua o pastilă care vine la pachet cu tot soiul de efecte secundare. Așadar, să-i ținem pumnii strânși!

foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA