VIDEO Imagini inedite din arhiva personală a actriței Catherine Zeta Jones

Ieri a fost ziua de naștere a fiicei lui Catherine Zeta Jones, Carys, care a împlinit 14 ani. Pentru o adolescentă, fiică de divă, mama sa nu putea să-i facă decât un cadou cu totul și cu totul special, așa că și-a demonstrat talentul care trece dincolo de actorie și a făcut propriul film, în onoarea fiicei. Videoclipul este un colaj de fotografii și scurte momente de familie, nemaivăzute până acum.

Fiica sa a împlinit 14 ani.

Materialul distribuit pe contul său de Instagram a strâns peste 50 de mii de vizualizări în doar câteva ore. Referindu-se la clipul inedit, starul a scris: „La mulți ani, Carys. Atâtea momente minunate de-a lungul ultimilor 14 ani … Mi-am amintit astăzi când te-am dus pentru prima oară la pescuit pe doc, nu am prins niciodată un pește, dar a fost un spectacol pe cinste!”

Pe lângă Carys, Catherine este și mama lui Dylan, un adolescent de 16 ani, copilul său și al  soțul său, Michael Douglas. Actrița vorbește adesea despre experiența ei de mamă și, recent, a dezvăluit că atunci când vine vorba despre creșterea adolescenților – se află în fața unei provocări majore!

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA