Vladimir Drăghia, cel mai cool tată din showbizul autohton

A devenit pentru prima oară tătic pe 14 iulie, momentul în care viața sa s-a schimbat radical. „Ea este Alaia Zora Drăghia. A venit pe lume duminică, moment în care am rămas, în sfârșit, fară ecou”, scria la acel moment fericitul tătic pe contul său de Facebook, mesaj însoțit de o fotografie cu minunea din viața lui. A trecut doar o lună de la nașterea micuței, iar Vladimir și-a luat foarte în serios rolul de tată în tot acest timp, un tată cu adevărat cool. Schimbă scutece, încălzește biberoane, îi veghează somnul și se fotografiază alături de fiica sa în cele mai frumoase ipostaze, de tată grijuliu. „Nu voiam să povestesc cum, de frică să n-o strâng prea tare în talie pe Zora, am pus ieri un scutec mai larg. Atât de larg încât a trebuit să schimbăm tot așternutul!”

Semn că s-a documentat în detaliu despre creșterea unui bebeluș și cum poate veni în întâmpinarea problemelor noilor-născuți, starul TV chiar discută cu prietenii internauți despre problemele cu care se confruntă și cere sfaturi de la proaspeții tați. „Știe cineva un produs minune care să ne ajute s-o scăpăm pe Zora de colici? I-am spus că-i clișeu sa fii cocuță și să ai colici, dar n-a funcționat.” Mai mult de atât, chiar dă sfaturi prietenilor virtuali cu privire la cum pot calma colicii bebelușilor:

„Pentru că am primit ajutor de la foarte mulți dintre voi, am zis să revin și să vă spun ce a funcționat în problema colicilor. Probabil că nu va funcționa pentru toti bebelușii, dar Zorei chiar i-a facut bine. În primul rând, poziția din poză face minuni! Am învațat-o de la un chinez de pe youtube, dacă veți căuta, sigur veți găsi pașii. Ar mai fi poziția burtă pe burtă, dar asta de maimuțică agățată câștigă detașat, să știți. ? Când vreți să-i dați cu magie, băgați niște zgomote albe de pe youtube sau vă dați jos aplicația. Da, există aplicație cu așa ceva! Vă mulțumesc pentru sfaturi și sper ca rândurile de mai sus să le fie de ajutor și altor parinti și copii. Vă doresc somn. ” 

Viața unui om se schimbă de la apariția unui copil, iar asta s-a întâmplat și în cazul lui Drăghia, care a intrat în branșa tăticilor cool din showbizul autohton și, fericit, își împarte momentele frumoase trăite alături de fiica sa, dar și noile experiențe din viața de tată de fată, cu prietenii virtuali. „Când văd cât de repede crește, simt că timpul trecut devine pierdut. Pozele cu ea sunt încercarea de a salva câte ceva de care stiu sigur că-mi va fi foarte dor”, a scris starul cu privire la scurgerea rapidă a timpului care duce, implicit, și la evoluția rapidă a Zorei, de la stadiul de nou-născut, la o fetiță care în curând va sta în fund, va merge și va experimenta mâncatul cu lingurița. Până atunci, își numește copilul, „Mică pârghie a Universului”.

Foto: Facebook Vladimir Drăghia

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA