”Vrem trei sau patru copii”. Cine a declarat asta?

Fac unul dintre cele mai simpatice cupluri de peste Ocean, iar fetița lor Luna, venită pe lume acum opt luni, s-a dovedit a fi o adevărată frumusețe. Așadar, vestea că-și mai doresc copii ne surprinde plăcut!

Model Chrissy Teigen and John Stephens (John Legend), Oscar® nominee for Achievement in Music (Original Song), for work on "Selma" arrive for the live ABC Telecast of The 87th Oscars® at the Dolby® Theatre in Hollywood, CA on  Sunday, February 22, 2015.
Chrissy Teigen și John Legend

Chrissy Teigen și John Legend, căci despre ei era vorba, vor să-și mărească familia, așa că vor face tot ce le stă în putere. Cel puțin asta a declarat artistul, în timpul unui interviu pentru „The Journal”. ”Este un lucru minunat. Sperăm să nu ne oprim aici. Vrem mai mulți. Trei sau patru.”, a mărturisit acesta la întrebarea reporterul legat de relația cu fiica sa și despre viața sa ca tătic.

Totuși, John a mărturisit că nu vor putea deveni din nou părinți pe cale naturală și că vor apela, ca și-n cazul primului născut, la tratamentele de fertilitate și la fertilizare în vitro. ”Ne-am dat seama la un moment dat că trebuie să mergem la doctor pentru a vedea de ce nu poate rămâne însărcinată. Și na, știți că-n cazul unora este mai greu. Noi am fost fericiți să aflăm că vom putea totuși să devenim părinți. Totuși, doctorul nu ne-a oferit vreun motiv clar pentru care nu putem face asta pe cale naturală. Am făcut ce a trebuit să facem”, a povestit acesta.

John Legend, Chrissy Teigen & Luna
De opt luni sunt părinții micuței Luna

Și Chrissy a acordat de curând un interviu în care a vorbit despre noul statut. ”A fost cu adevărat interesant și amuzant, fiecare zi e diferită de cealaltă, și să urmărești toate schimbările prin care trece este cu adevărat drăguț”, le-a spus Chrissy celor de la Entertainment Tonight.

chrissy-teigen-fetita9
Ea e Luna.

foto: arhivă, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA