Wow! Jennifer Lopez a petrecut, de ziua ei, în stil mare într-o ținută transparentă

Că este extrem de sexy, o știm. Că nu-și arată vârsta, o știm și pe asta. Dar la aniversarea a 47 de ani, Jennifer a știut cum să impresioneze și să-și dovedească încă o dată statutul de sex-simbol. Da, diva și-a confirmat sex-appealul purtând o ținută revelatoare de ziua ei de naștere.

JLo într-un jumpsuit Balmain extrem de sexy
JLo într-un jumpsuit Balmain extrem de sexy

JLo a sărbătorit în stil mare la o petrecere cu ștaif și muuulte vedete, sâmbătă seara, în Las Vegas, unde a și ținut un concert. Așa le-a dovedit fanilor – care au jumătate din vârsta ei – că vârsta chiar e doar un număr irelevant. După ce a dansat și cântat pe scena de la Caesar’s Palace, Jen a trecut la party alături de Kim Kardashian, French Montana și Calvin Harris, arătându-și formele apetisante într-un jumpsuit Balmain cu multe zone transparente, arătându-ne că nu a purtat nici lenjerie intimă.

Cu French Montana, Kim și Calvin Harris
Cu French Montana, Kim și Calvin Harris

Sexy la 47 de ani, dar și plină de încredere, artista latino și-a impresionat și fanii de pe rețelele de socializare cu poze care mai de care mai incitante. Kim Kardashian a fost cea care i-a adus și tortul festiv, în blițurile telefoanelor care au surprins atmosfera festivă cu invitații speciali. N-a lipsit nici iubitul ei, Casper Smart, căruia i-a furat un sărut în timpul petrecerii și cu care a fost imortalizată într-o poză pe Snapchat.

Casper a fost nelipsit
Casper a fost nelipsit

Amuzant este că prezenți au fost Calvin Harris și Kim, care au multe de împărțit cu Taylor Swift, pe care au adus-o cumva într-un război media după ce tânăra blondină l-a părăsit pe DJ pentru actorul Tom Hiddleston…

Party girls!
Party girls!

Se pare că printre invitații lui Jennifer la petrecerea de ziua ei s-au numărat și Cristiano Ronaldo, Iggy Azalea, John Stamos, LaLa Anthony, Maria Menunos și alții.

La mulți ani, Jen!
La mulți ani, Jen!

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA