Cine are mai multe șanse să câștige un Oscar la categoria ”cea mai bună actriță în rol principal”?

Cum mai sunt doar câteva săptămâni până când se vor decerna, din nou, cele mai prestigioase premii din domeniul cinematografiei, ne-am gândit să facem un mic sondaj pentru a determina cine are cele mai mari șanse să plece cu un trofeu acasă, la categoria ”cea mai bună actriță în rol principal”. Haideți să le vedem pe cele nominalizate!

Isabelle Huppert, ”Elle”

În rolul lui ”Michèle Leblanc”
În rolul lui ”Michèle Leblanc”

Este prima nominalizare la Oscar din cariera actriței, așa că speranțele ei sunt destul de mari, mai ales că acum câteva săptămâni a plecat acasă cu un Glob de Aur pentru același rol. Diferența e că la Globurile de Aur exista categoria ”cea mai bună actriță dintr-o comedie”, unde a câștigat Emma Stone, dar și categoria ”cea mai bună actriță într-o dramă”, unde Isabelle a ieșit triumfătoare. Cinefilii, însă, spun că această cursă spre un trofeu Oscar nu va fi câștigată de Isabelle. Rămâne de văzut!

Ruth Negga, ”Loving”

Ruth Negga, ”Loving”
În rolul lui ”Mildred”

Și pentru Ruth Negga aceasta este prima nominalizare la premiile Oscar. Iar intrarea ei în topul actrițelor nominalizate, anul acesta, la categoria ”cea mai bună actriță în rol secundar” a fost destul de controversată, având în vedere că Amy Adams a fost lăsată pe dinafără ”din cauza ei”.

Natalie Portman, ”Jackie”

Natalie Portman, ”Jackie”
În rolul lui ”Jackie Kennedy”

S-a zvonit că rolul magistrat pe care-l face în această peliculă îi va aduce lui Natalie Portman al doilea trofeu Oscar câștigat de-a lungul carierei sale. Totuși, faptul că rolul Emmei Stone din ”La La Land” este pe buzele tuturor, nu se știe dacă Natalie are șanse reale de a pleca acasă cu o nouă statuetă de aur.

Emma Stone, ”La La Land”

Emma Stone, ”La La Land”
În rolul Miei

La cei 28 de ani, Emma Stone are mari șanse de a câștiga primul Oscar din cariera sa. Cinefilii mizează pe interpretarea ei ca fiind cea câștigătoare de anul acesta. Ce-i drept, cu acest rol, Emma a reușit să impresioneze și jurul de la Globurile de Aur. Amintim că aceasta este a doua nominalizare la premiile Oscar din cariera tinerei actrițe, prima fiind pentru rolul din ”Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance”, din 2005.

Meryl Streep, ”Florence Foster Jenkins”

Meryl Streep, ”Florence Foster Jenkins”
În rolul lui ”Florence Foster Jenkins”

Este veterană la Oscaruri! Are deja trei trofee câștigate și alte 17 nominalizări la premiile Academiei Americane de Film. Totuși, mulți spun că anul acesta va pierde în fața Emmei Stone. Rămâne de văzut!

0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA