Vezi ce vedetă a purtat creaţia unui brand românesc la Globurile de Aur

Fiica cea mare a lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis a purtat o ţinută semnată de un brand românesc la a 74-a ediţie a Globurilor de Aur din Los Angeles.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 07: Singer/actress Rumer Willis attends Life is Good at GOLD MEETS GOLDEN Event at Equinox on January 7, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Polk/Getty Images for Life is Good)
Rumer poarta un costum marca STYLAND.

Rumer Willis a avut o apariţie de vis duminică seară la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur şi a atras privirile tuturor cu un costum în stil bărbătesc de un roşu aprins.

Rumer a făcut senzaţie pe covorul roşu şi a generat o avalanşă de aprecieri din partea criticilor de modă prezenţi la eveniment. Vedeta a optat pentru o piesă vestimentară românească semnată de STYLAND, cu un croi şi o culoare în tendinţele anului 2017. Pentru această alegere îndrăzneaţă, sacou şi pantaloni în detrimentul unei rochii de seară, fiica lui Bruce Willis a reuşit să iasă în evidenţă într-un mod pozitiv. Ţinuta a fost alcătuită dintr-un sacou roşu din stofă din lână, pantalon larg şi o bustieră albă decoltată pe sub sacou, iar specialiştii din industria de fashion au catalogat-o drept „Style Crush of Today”, descriind-o drept „Classy Lady în Red”. 

Rumer Willis este actriţa şi cântăreaţa. A jucat în seriale precum „CSI: NY”, „90210”, „The Secret Life of The American Teenager”, „Hawaii Five-0”, a câştigat în sezonul 20 competiţia „Dancing With The Stars” şi în urmă cu doi ani a debutat pe Broadway, în celebra producţie „Chicago”.

Costumul pe care fiica celebrilor actori Moore si Willis l-a purtat la Globurile de Aur este o creaţie STYLAND şi face parte din colecţia primăvară-vara 2016 a brandului, acelaşi model fiind foarte iubit şi de vedete din România. Anca Lungu, Geanina Ilieş, Adelina Pestrițu, Ana Modoran, Delia, Nicoleta Nucă, Diana Munteanu, Malvina Cervenschi, Mirela Vaida şi Alice Peneacă au purtat şi ele creaţii de la vestitul brand în culori precum verde, roz, roşu, dar şi all white sau all black.

vedete romania

Rumer nu este singura apariţie de pe covorul roşu într-un brand românesc. Ca în fiecare an, o altă creatoare de modă din România se mândreşte cu ţinutele purtate de vedetele de la Hollywood. Iată că la petrecerea de duminică seară, piesa vestimentară realizată de designerul român Maria Lucia Hohan – rochia metalizată – a făcut-o să sclipească pe actriţa Kristen Bell pe covorul roşu.

Rochie metalică Maria Lucia Hohan
Rochie metalică Maria Lucia Hohan

Foto: Getty, Instagram, Facebook

0%
0%