Taylor Swift și Selena Gomez au strălucit la Gala iHeart Radio. Vezi și alte ținute!

Taylor Swift a fost de două ori câștigătoare, la ediția de ieri a galei premiilor iHeart Radio, din Los Angeles. Odată din punct de vedere muzical, căci tânăra blondină a plecat acasă cu cel mai mare număr de trofee, printre care cele pentru artista anului și albumul anului.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5622959gi) Taylor Swift iHeart Radio Music Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 03 Apr 2016
Taylor Swift

Pe de altă parte, Taylor a fost și cea mai sexy apariței a serii, arătând în salopeta ei mulată, din paiete negre, ca o adevărată Catwoman.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5622963o) Justin Bieber iHeart Radio Music Awards, Press Room, Los Angeles, America - 03 Apr 2016
Justin Bieber

Printre premianții serii s-a numărat și Justin Bieber, care i-a învins pe Ed Sheeran sau Sam Smith la categoria artistul anului. În plus, cântărețul ne-a surprins încă o dată cu freza lui în continuă transformare, Justin adoptând o coafură cu dreaduri și o nuanță platinată a părului.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5622963ap) Bono and The Edge iHeart Radio Music Awards, Press Room, Los Angeles, America - 03 Apr 2016
Bono și The Edge

Ne-a surprins să-i vedem la această gală și pe veteranii de la trupa rock U2, premiați pentru incredibila lor carieră și pentru activismul umanitar.

Dar să vedem cine cum a mai apărut pe covorul roșu, fie că este vorba despre premianți, fie de simpli invitați din industria muzicală.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA