Carl Philip și Sofia ai Suediei, doi ani de când au spus „Da”

Ieri, s-au împlinit doi ani de la cea mai recentă nuntă regală care a avut loc în Suedia, cea a Prințului Carl Philip, în vârstă de 38 de ani, cu Sofia fostă Hellqvist, în vârstă de 32 de ani.

Anul acesta, vor deveni a doua oară părinți

Multe s-au întâmplat din 13 iunie 2015 și până acum: cei doi soți au devenit deja părinții unui băiețel de un an, Prințul Alexander, și îl așteaptă și pe cel de-al doilea lor copil, care se va naște în septembrie.

Și, cum era de așteptat, Carl Philip și Sofia au marcat evenimentul, chiar prințul suedez declarând asta în timpul unui seminar la care a participat ieri: „Merg acasă să sărbătoresc cu soția mea și fiul nostru.”

Prințul Alexander s-a născut pe 19 aprilie 2016

Cei doi au devenit soț și soție pe 13 iunie 2015, la un eveniment onorat și de prezența a numeroși membri ai familiilor regale europene: Contele și Contesa de Wessex, Prințul Frederik și Prințesa Mary ai Danemarcei, Regina Maxima a Olandei, Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei.

Fotografia oficială de nuntă

Prințesa Estelle, fiica cea mare a Prințesei Victoria a Suediei, pe atunci în vârstă de trei ani, a fost domnișoară de onoare la acest fericit eveniment. Rochia de mireasă a Sofiei, cu dantelă și trenă lungă, a fost o creație a designerului suedez Ida Sjöstedt. La rândul lui, mirele a fost deosebit de chipeș în uniforma lui militară, de ceremonie.INAPOI LA PRIMA PAGINA