Ce dietă minune a ținut Pippa Middleton înainte de nuntă?

Mai sunt doar câteva ore până când Pippa Middleton va păși spre altar pentru a-și oficializa relația cu logodnicul james Matthews. Pregătirile sunt în toi, așadar, la fel cum sunt și ultimele probe la rochii, machiaj sau coafură. Este, însă, un capitol la care sora Ducesei de Cambridge s-a pregătit de acum câteva săptămâni, dorindu-și ca-n ziua nunții să fie totul ca la carte: și-a sculptat silueta ținând o dietă anume.

Pippa a vrut să fie în formă pentru nunta sa

Adeptă a unui stil de viață echilibrat, Pippa a ales ca-n perioada aceasta, de dinainte de nuntă, să urmeze dieta ”Sirt Food”, care promite să te ”scape” de trei kilograme în fiecare săptămână. Ce presupune această dietă, mai exact? În primul rând, e de precizat că, la momentul actual, această dietă a înlocuit dietele paleo și Dukan în topul celor mai dorite și eficiente regimuri alimentare. La fel de interesant e și faptul că e singura dietă care încurajează consumul de vin roșu și ciocolată, așa că vă închipuiți de ce numeroase celebrități aleg s-o urmeze. Adele, Jodie Kidd, Lorraine Pascale sunt câteva dintre ele!

Dar ce sunt sirtuinele, cele care au dat numele dietei? Ei bine, ele sunt un tip de proteine, care au un rol cheie în protejarea celulelor din corpul nostru, salvându-le de la moarte sau de la inflmare, în cazul anumitor boli. Între timp, însă, cercetătorii au descoperit ca ele pot ajuta la stabilizarea metabolismului, la creșterea musculaturii și la arderea grăsimilor.

Ce au voie să consume persoanele care urmează această dietă? Mere, citrice, pătrunjel, capere, ceai verde, afine, soia, căpșune, tumeric, ulei de măsline, rucola, kale, vin roșu, ciocolată și cafea. Sunt, însă, și niște reguli bine stabilite în cazul acestei diete pe care Pippa a ales s-o urmeze înainte de nuntă. Astfel, aceasta a avut voie să consume doar 1000 de calorii / zi în primele 3 zile, și apoi nu mai mult de 1500 de calorii pentru restul săptămânii.

Mâine va îmbrăca rochia de mireasă

De ce este recomandată această dietă?

Pentru că-n timp ce alte diete presupun o scădere în greutate dramatică și nesănătoasă, dieta SirtFood este perfectă pentru creșterea imunității organismului, grație vitaminelor culese din alimentele permise.

Cine a inventat-o?

Doi nutriționiști cunoscuți, pe nume Aidan Goggins și Glen Matten, al căror singur focus a fost alimentația sănătoasă, și nu pe scăderea în greutate. În cartea lor, denumită ”The SirtFood Diet”, cei doi expun și un plan alimentar care presupune consumul a trei băuturi verzi pe zi, acompaniate de câteva mese echilibrate, precum somon cu salată de kale sau creveți cu hrișcă.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA