Cum arată hotelul în care au fost cazați Ducii de Cambridge?

Această locație este una preferată de toate starurile internaționale, așa că nu e de mirare că Ducesa de Cambridge și Prințul William au ales-o drept destinația vacanței de vară.

eden rock

De fapt, mai este un motiv pentru care Ducii de Cambridge au ales această locație. Potrivit unor informații, resortul de lux este deținut de familia fostului iubit al Pippei Middleton, investitorul James Matthews. Așadar, hotelul de cinci stele din Insulele Caraibe, denumit Eden Rock, este proprietatea fostului cumnat al Ducesei, cu care Kate se pare că a avut o relație destul de apropiată.

Amplasat pe un promontoriu stâncos cu vedere spre recifele de corali, între plajele cu nisip alb și ape de cristal ale golfului Saint Jean, Eden Rock a devenit una dintre destinațiile de lux a tuturor starurilor internaționale.

Apartamentele, vilele și camerele sunt decorate individual și creativ, pentru a fi pe placul tuturor. Hotelul Eden Rock din St. Barths dispune de restaurant, terasă, bar, piscină exterioară, cursuri de pictură, sporturi nautice, așa că nu e de mirare că Ducii de Cambridge au ales acest hotel ca destinație vara aceasta.

Sursă foto: Eden Rock St Barts

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA