Detaliul neobișnuit pe care nimeni nu l-a observat la Prințul William

Cu toții am văzut nenumărate imagini cu cuplul princiar format din Prințul William și Kate Middleton. Atunci când aceștia doi apar la evenimente oficiale sunt exemplu de pereche perfectă. Sunt zâmbitori, calzi, amabili și foarte bine îmbrăcați.

N-am sesizat până acum acest detaliu la Prințul William

De altfel, ținutele lor sunt cele pe care noi, dar și specialiștii de modă, le analizăm cu atenție, de fiecare dată. Totuși, un element din garderoba Prințului William ne-a scăpat mereu din vedere. Este, într-adevăr, un detaliu ciudat, pentru că nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la asta.

E vorba de faptul că Prințul William, Duce de Cambridge, nu poartă verighetă! Asta deși soția lui nu iese niciodată din casă fără să poarte celebrul inel cu safir, dăruit de William când a cerut-o în căsătorie, și care a aparținut mamei sale, regretata Prințesa Diana.

Fără verighetă!

Și culmea e că nu poartă o verighetă pentru că n-a existat nicicând una. Da, la nunta lor din 2011, cei doi miri nu au făcut schimb de verighete, un lucru deja comun printre regalitățile britanice.

Kate nu iese din casă fără inelul de logodnă

Iar expertul în etichetă regală, William Hanson, explică acest obicei: ”Nu este deloc neobișnuit printre aristocrați să refuze să poarte o verighetă. N-are de-a face cu intenția de a părea necăsătoriți, ci pentru că bărbații nu prea poartă bijuterii. Ani în urmă, asta includea chiar și ceasurile”.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA