Estelle a Suediei a împlinit 5 ani. Ce surpriză i-a făcut Prințesa Moștenitoare Victoria?

Într-o zi va fi Regina Suediei, însă până atunci o să le lase pe mama și pe bunica ei, Prințesa Moștenitoare Victoria, respectiv Regina Silvia, să se preocupe de bunăstarea poporului suedez. Asta pentru că, acum, Prințesa Estelle are o altă preocupare: să-și trăiască copilăria cât mai intens!

Estelle
Prințesa Estelle a împlinit cinci ani!

Ajunsă la cinci ani, cea de-a doua în linia de succesiune la tron este o fetiță voioasă și fericită, a căror singure griji sunt legate de jocurile zilnice și împărțitul jucăriilor cu fratele Oscar, în curând în vârstă de doi ani.

Revenind la aniversarea lui Estelle, Casa Regală Suedeză a emis un comunicat oficial, însoțit de câteva protrete făcute cu ocazia împlinirii celor cinci ani. Avem ocazia, așadar, s-o vedem pe micuța Estelle în noi fotografii, arătându-ne cât de mult a crescut în ultimul an și cât de mult le seamănă părinților ei, Prințesa Victoria și Prințul Daniel.

Estelle-viitoarea-regina-a-suediei
Estelle este o fetiță voioasă și frumoasă!

În zilele ce vor urma, Prințesa Victoria va pune la cale o petrecere aniversară, așa cum vă așteptați, la care o să ia parte toți prietenii micuței Estelle, dar și verișorii ei, trei la număr: Leonore și Nicolas, dar și micuțul Alexander, fiul Prințesei Sofia și a Prințului Carl Philip.

Princess Estelle and Princess Victoria and Prince Oscar and Prince Daniel and Queen Silvia and King Carl Gustaf during the celebration of Victoria's 39th birthday at Solliden palace in Oland, Sweden.
Familia Prințesei Estelle

Însă aceasta nu este singura aniversare din familia prințesei moștenitoare! Prințul Oscar, Duce de Skane, va împlini în curând doi ani. Și verișoara lor, Prințesa Leonore, fiica Prințesei Madeleine, a împlinit, luni, trei ani. Așadar, Palatul Regal Suedez o ține din sărbătoare în sărbătoare, zilele acestea. La mulți ani, tuturor!

casa-regala-suedeza
Familia regală suedeză

foto: arhivă, Casa Regală SuedezăINAPOI LA PRIMA PAGINA