Fiica lui Stephanie de Monaco, îndrăgostită de-un fotbalist?

Este periculos să faci parte din familia princiară de Monaco și să arăți bine. Asta pentru că este binecunoscut obiceiul femeilor din jurul Prințului Albert de a intra în încurcături amoroase cu cei mai neașteptați bărbați.

Pauline Ducruet (stânga), Prințesa Stephanie de Monaco și Camille Gottlieb (dreapta)

Iar în familia Prințesei Stephanie de Monaco, în vârstă de 52 de ani, există două fetișcane cât se poate de atrăgătoare, care au făcut deja vâlvă în presă datorită frumuseții lor, Pauline (23) și Camille (19). Două fete cu tați diferiți. Prima și fratele ei, Louis, provin din mariajul prințesei cu cântărețul francez Daniel Ducruet, pe când mezina Camille este fructul legăturii amoroase a lui Stephanie cu fostul ei bodyguard, Jean-Raymond Gottlieb. Ce vă povesteam de legăturile neobișnuite de la palat?!

Camille și Kylian Mbappé

În centrul celor mai noi bârfe cu parfum amoros din Principat stă, de data aceasta, cel mai mic copil al prințesei, adolescenta Camille Gottlieb, o împătimită a Instagramului. Că doar de pe contul ei am aflat și noi că fata cu jumătate de sânge albastru a pus ochii pe un tip celebru, dar plecat de jos, și, dacă ne este permis, cu o altă culoare a pielii. Nu că amănuntul ăsta ar conta, dar trebuie să recunoașteți că bărbați de culoare n-au mai fost pe la palatul regal monegasc.

Bine, dacă bârfa se confirmă, feblețea lui Camille nu este chiar oricine, ci puștiul minune al fotbalului francez, atacantul echipei AS Monaco, Kylian Mbappé.

Și poate că nu s-ar fi povestit, dacă suveranul Principatului de Monaco, Prințul Albert, fan înfocat al echipei de fotbal, nu s-ar fi găsit să sărbătorească evenimentul câștigării campionatului francez printr-o recepție la palat, pe 21 mai, unde au fost convocați toți sportivii de la AS Monaco.

Stephanie, alături de ceilalți doi copii ai ei: Louis și Pauline Ducruet

Dar și întreaga familie princiară, cu tot cu generația mai tânără. Puștoaica de 19 ani a prințesei Stephanie s-a simțit, umblă vorba, foarte în largul său în compania starurilor balonului rotund, a lui Kylian Mbappé, în special. Până la urmă, fotbalistul de culoare, de origne cameruneză, așa puști minune cum este el, este de aceeași vârstă cu Camille: 18 și merge pe 19. Probabil faptul că sunt din aceeași generație i-a apropiat pe cei doi adolescenți, care au părut de nedespărțit la recepția princiară. Este de înțeles că fotbalistul a fost fermecat imediat de fiica lui Stephanie, doar vorbim de o prințesă, dar este curios și că aceasta i-a răspuns la fel. Mai mult, cei prezenți la petrecerea cu pricina au surprins și momentul în care Camille și Kylian s-au retras în grădina palatului pentru a se fotografia împreună. O fotografie care a ajuns, cum vă spuneam, pe contul de Instagram al tinerei, însoțită de un comentariu mai în glumă, mai în serios (sperăm noi). „M-am simțit obligată să oficializez!“

Râde ea, dar suntem siguri că îndrăgosteala asta îi aduce aminte mamei Stephanie de răni vechi. De iubiri intempestive.

Foto: guliver/getty images, instagramINAPOI LA PRIMA PAGINA