Infanta Sofia a Spaniei, alături de familia regală, la Prima Comuniune

Familia regală spaniolă nu putea arăta mai elegantă și mai frumoasă decât a făcut-o ieri, când mezina cuplului regal, Infanta Sofia, în vârstă de 10 ani, a luat parte la prima ei comuniune, acea sărbătoare catolică în care copiii gustă din „trupul și sângele” lui Iisus Hristos.

Cei patru superbi: Regele Felipe, Sofia și Leonor și Regina Letizia

Ceremonia religioasă a avut loc la o catedrală din Madrid, iar Infanta Sofia a luat parte la ea alături de colegii ei de clasă, dar și de familia regală spaniolă.

Prințesa moștenitoare Leonor, care va împlini 12 ani în toamnă, i-a fost aproape, sora Sofiei purtând o superbă rochie bleu, dar și părinții și bunicii fetei, începând cu Regele Felipe și Regina Letizia, fostul suveran Juan Carlos și soția lui, Sofia, mama Letiziei, Paloma Rocasolano, dar și nașul Infantei Sofia, Konstantin al Bulgariei.

S-D: Regii Felipe și Letizia, bunica acesteia, Maria del Carmen Alvarez del Valle, Infanta Sofia, mama Letiziei, Paloma Rocasolano, Prințul Konstantin al Bulgariei, Prințesa Leonor, Regele Juan Carlos și Regina Sofia și tatăl Letiziei, Jesus Ortiz.
Infanta Sofia (în uniformă școlară) a participat la ceremonie împreună cu toată clasa ei.

Evenimentul de ieri a fost un pic neobișnuit pentru familia regală spaniolă, căci membrii casei regale participă la această ceremonie religioasă singuri, în cadrul Palatului Regal din Madrid, fără ca alți copii să primească împărtășania odată cu ei.

Regina Letizia a purtat o ținută potrivită cu solemnitatea momentului, o haină cu broderie, într-o nuanță pală de mentă, creație a spaniolului Felipe Varela, în timp ce soțul ei, Felipe, la fel de elegant, și-a asortat cravata la culoarea hainei ei.

Deși le despart aproape doi ani, surorile par mai degrabă gemene.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA