Kate, apariție spectaculoasă la întâlnirea cu Regele Olandei

Astăzi, Kate a mers într-o primă întâlnire oficială, cu un șef de stat, fără a fi însoțită de soțul său, Prințul William, sau cumnatul ei, Prințul Harry. Și s-a descurcat de minune! Ducesa de Cambridge n-a trădat nici un strop de emoții pe când s-a întâlnit, singură, cu Regele Willem-Alexander al Olandei.

The Duchess Of Cambridge Visits The Netherlands
Kate l-a întâlnit singură pe Regele Willem

Ducesa în vârstă de 34 de ani a zburat singură cu avionul Casei Regale Britanice pentru a onora o invitație din partea regalităților olandeze.

Întâlnirea oficială a avut loc la Villa Eikenhorst, reședința regală, de pe lângă Haga, a Regelui Willem, a soției sale, Regina Maxima, dar și a celor trei copii ai cuplului, prințesele Amalia, Alexia și Ariane.

Programul Ducesei de Cambridge a cuprins o întâlnire la prânz cu Regele Willem și câteva evenimente în Haga și Rotterdam, printre care o vizită la o expoziție de artă și o discuție pe seama copiilor cu probleme mentale, cauză pentru care Ducesa militează de atâția ani.

Cât despre apariția lui Kate, trebuie să recunoaștem că pentru o primă îndatorire solo, aceasta s-a descurcat de minune. Grațioasă, aceasta  a salutat ceremonios oficialitățile olandeze și a făcut o impresie foarte bună în costumul deux-pieces elegant, semnat de Catherine Walker.

Iată câteva fotografii surprinse în timpul acestei întâlniri oficiale!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA