Kate Middleton, splendidă la banchetul de stat. A purtat ceva spectaculos, împrumutat de la regină

Aseară, la Palatul Buckingham, a fost petrecere mare în cinstea regalităților spanione care se află pentru prima oară într-o vizită de stat în Marea Britanie. Pentru o asemenea ocazie memorabilă, Regina Elisabeta a II-a a organizat un banchet de stat pe măsură, cu o mulțime de invitați, de la care, desigur, nu au putut lipsi Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton. Aceasta din urmă a fost absolut superbă și a avut o concurentă pe măsură, pe Regina Letizia a Spaniei, cunoscută pentru ținutele sale îndrăznețe, mereu în pas cu moda, așa că Ducesa de Cambridge a oferit și ea un spectacol vestimentar de toată frumusețea.

Kate și Letizia sunt impecabile și au fost adesea lăudate pentru alegerile vestimentare, dar și de multe ori comparate, pentru ținutele aproape identice. Miercuri seară, la banchetul de stat în cinstea Familiei Regale Spaniole, toți ochii au fost pe cele două și cu siguranță nu au dezamăgit. Fiind un eveniment oficial, au fost o mulțime de invitați cu sânge albastru, iar dress-code-ul a fost, bineînțeles, unul regal. Femeile de viță nobilă și-au scos din garderobă cele mai elegante rochii, dar și coroanele încrustate cu pietre prețioase și bijuteriile moștenire de familiei, vechi de sute de ani.

Kate, 35 de ani, a fost mai elegantă ca oricând, alegând, spre surprinderea tuturor, o rochie din dantelă de cea mai înaltă calitate, o creație Marchesa, personalizată pentru acest eveniment, într-o culoare apropiată cu cea purtată la nunta surorii sale, Pippa Middleton, un roz prăfuit. Cea purtată de Ducesă a fost până în podea, cu mâneci lungi care se terminau într-un volan de o eleganță rară.

Desigur, accesorizarea a fost uimitoare, Kate alegând un colier masiv, încrustat cu rubine, împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a, dar și cerceii pe care i-a purtat de nenumărate ori pe la evenimentele oficiale. Se pare că regina i-a dat undă verde lui Kate la vistierie, căci a purtat colierul pe care ea l-a primit cadou de la părinții săi, la nunta cu Philip. A optat pentru un outfit de o valoare inestimabilă, completat de tiara Cambridge Lover’s knot, purtată și de Lady Diana. Banchetul a avut loc în sala de bal a palatului, iar 170 de invitați au luat masa alături de Familia Regală Britanică și de cea Spaniolă.

Foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA