Kate Middleton, stylish într-o rochie Alexander McQueen

Cum este o împătimită a tenisului, Kate Middleton n-a avut cum să piardă tocmai finala de la Wimbledon, disputată de Andy Murray, preferatul ducesei, și Milos Raonic.

foto: Getty Images / Hepta

Kate Middleton GettyImages-545833086
Kate și William au urmărit cu interes finala de la Wimbledon

Ducesa de Cambridge a fost prezentă, ieri, la Wimbledon, unde a urmărit cu mare interes finala, alături de soțul ei, Prințului William. Cei doi au fost, desigur, în centrul atenției, fotografii de ocazie surprinzându-i în numeroase ipostaze amuzante, din timpul meciului.

Lăsând la o parte interesul ducesei pentru tenis, trebuie să recunoaștem că altceva ne-a surprins mai tare: ținuta de vară, stylish, pentru care Kate a optat.

În ultima vreme, Ducesa de Cambridge ne-a cam surprins la capitolul ”alegeri vestimentare”. Astfel, de data aceasta, Kate a ales să poarte o rochie lejeră, de vară, semnată de Alexander McQueen, care i-a venit, desigur, perfect.

FWRO
Ducesa a purtat o rochie semnată Alexander McQueen

E clar un fashion icon, iar cea mai recentă apariție a Ducesei de Cambridge întărește această idee. Kate și-a compus outfitul din finala de la Wimbledon dintr-o rochie Alexander McQueen, un clutch nude semnat de L.K.Bennett, o pereche de cercei auriți și o pereche de ochelari Ray-Ban. O apariție destul de stylish, așa cum ne-a obișnuit de altfel Ducesa în ultimii ani…

Kate Middleton GettyImages-545831610
Kate a avut o apariție stylish

Vezi și o galerie foto de la acest eveniment!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA