Kate Middleton, vizită oficială în Luxemburg. Uite ce rochie în culori pastelate a purtat!

În calitate de Ducesă de Cambridge, Kate este nevoită, din când în când, să îndeplinească anumite îndatoriri regale. Vizita în Luxemburg, de zilele acestea, este una dintre sarcinile plăcute ale soției lui William.

Singură, într-o vizită oficială în Luxemburg

Kate Middleton a strălucit în timpul celei mai recente apariții publice! Ducesa de Cambridge a mers într-o vizită de stat fără soțul ei, Prințul William, și-a reprezentat cu mândrie monarhia britanică.

A reprezentat cu succes monarhia britanică

Așa se face că, astăzi, Kate a ajuns în Luxemburg, acolo unde, alături de Prințesa Moștenitoare Stephanie, a vizitat Muzeul de Artă Modernă. Purtând un outfit blue ciel, creat de Emilia Wickstead, și accesorizat cu o pereche de pantofi nude și un clutch asortat, Kate a a avut o apariție extrem de șic și primăvăratică în cadrul acestei vizite de stat.

A fost întâmpinată de Prințesa Moștenitoare Stephanie

Potrivit primelor informații furnizare de Casa Regală Britanică, Ducesa de Cambridge va petrece o zi în capitala Marelui Ducat de Luxemburg, și va bifa apariții la diferite expoziții ale artiștilor britanici, la un festival de ciclism, dar și la un eveniment important care sărbătorește 150 de la momentul în care statul Luxemburg și-a declarat independența și neutralitatea.

A avut o apariție șic!

Vizita în Luxemburg a lui Kate Middleton a fost anterior planificată ca făcând parte dintr-un turneul regal european în care Ducii de Cambridge s-au ”înrolat” la începutul acestui an. Până acum, Kate și William au mers într-o vizită de stat în Paris, urmând ca-n iulie să viziteze Polonia și Germania.

foto: Splash / Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA