Kate Middleton vs Regina Letizia, cine poartă mai bine un deux-pieces?

E clar că ambele fețe regale s-au remarcat prin siluetele lor fragile, care le ajută să arate excelent în orice ținută ar purta.

Regina Letizia, însă, la cel 44 de ani ai ei, primește mai multe bile albe decât ducesa de 34 de ani, deoarece și-a păstrat această siluetă fragilă atâta timp și după ce a născut și doi copii.

Suntem siguri, însă, că și Ducesa de Cambridge va reuși să intre în haine măsura S mult timp de-acum încolo.

La reine Letizia d'Espagne au séminaire "A new Iberico-American cooperation" à Madrid. Le 10 octobre 2016 Queen Letizia attends seminar about Iberomarican Cooperationa Casa de America in Madrid. October 10, 2016
Regina Letizia

Letizia a îmbrăcat un deux-pieces alb pe 10 octombrie, accesorizat foarte cool cu o pereche de pantofi cu snake print și un plic în aceeași nuanță precum costumul.

The Hague, 11-10-2016  The Duchess of Cambridge visited The Maurits House in The Hague. Credit: Price/face to face - No rights for Netherlands and Belgium -
Ducesa de Cambridge

O zi mai târziu, Kate Middleton a ales un costum cu croială asemănătoare pentru vizita ei oficială în Olanda, nuanța fiind una de lila pal. Din păcate, însă, Kate nu a surprins și cu accesoriile alese, și anume veșnicii pantofi nude și un plic asortat.

Cine a arătat, așadar, mai bine în deux-pieces?

Foto: Hepta