Kate și Pippa Middleton, domnișoare de onoare la nunta unui unchi. Cum arătau pe atunci?

Simpatizanții Ducesei de Cambridge se vor bucura s-o vadă pe Kate într-o ipostază inedită! Aceasta, alături de surioara ei mai mică, Pippa Middleton, a fost domnișoară de onoare la nunta unchiului lor, Gary Goldsmith.

kate-bridesmaid-t
Kate și Pippa, domnișoare de onoare la nunta unchiului lor

Se întâmpla pe când Kate avea doar nouă ani, adică prin 1991. În video-ul apărut în presă, surprins în ziua respectivă, Kate apare alături de Pippa în ținute festive, de culoarea somonului și cu coronițe de flori pe cap.

atie
Kate avea 9 ani pe atunci

Și fratele lor, James Middleton, a avut un rol esențial la nunta unchiului lor, fiind cavalerul care a purtat verighetele spre altar.

james
James, cavalerul care s-a ocupat de verighete

Revenind la video, trebuie să menționăm că ne surprinde s-o vedem pe Kate atât de dezinvoltă în fața camerei, încă de la acea vârstă. Pe tot parcursul filmării, Kate apare zâmbind și făcând cu mâna. Pippa, care avea doar șapte ani pe atunci, părea, însă, mai puțin entuziasmată vizavi de ce se întâmpla în jurul ei.

kate middleton
Kate este preferata unchiului său

De altfel, unchiul lor a declarat cu o altă ocazie, pentru revista ”Hello!”, că este foarte mândru de nepoata lui: ”Este încrezătoare în forțele ei, este foarte inteligentă și-și ia toate responsabilitățile în serios. Cred că toată lumea își dă seama că este sinceră și că-și face treaba cu multă abilitate.”INAPOI LA PRIMA PAGINA