Meghan Markle, întrebată dacă speră să se căsătorească cu Prințul Harry. Iată-i răspunsul!

Citeste tot despre:

, ,

S-a zvonit că după nunta Pippei Middleton ar urma o logodnă în cazul actriței din serialul ”Suits” și-al Prințului Harry. S-a mai zvonit, însă, și că Meghan Markle n-ar fi tocmai fericită să audă întrebarea cea mare din gura iubitului ei, acum că i s-au oferit niște roluri principale. Ei bine, cea mai recentă apariție în public a actriței lămurește puțin toate aceste nelămuriri.

Meghan a fost întrebată despre Prințul Harry

Zilele trecute, întreaga distribuție a serialului ”Suits” s-a reunit la o repetiție deschisă publicului larg în Austin, Texas. N-a lipsit nici Meghan Markle, iubita Prințului Harry, ceea ce i-a încântat peste măsură pe cei prezenți din sală, dar și pe jurnaliști, care au avut astfel ocazia să-i adreseze direct câteva întrebări.

Așa se face că, la un moment dat, cineva a întrebat-o pe Meghan dacă speră să se căsătorească cu Prințul Harry. Vă închipuiți, așadar, că a fost un moment incomod și greu de dirijat. Nu și pentru Meghan, însă, căci actrița a reușit să disimuleze surprinderea destul de bine și a făcut față cu brio situației incomode.

Meghan n-a oferit, însă, un răspuns direct la această întrebare, conștientă fiind că oricare ar fi fost acela ar fi fost interpretat, poate, greșit. De aceea, s-a mulțumit să răspundă întrebării printr-un zâmbet larg, aproape complice.

S-a mulțumit să zâmbească

Un alt moment „tensionat” la această repetiție deschisă a fost acela în care co-starul Rick Hoffman a rugat-o pe Meghan să citească scenariul cu accent britanic, făcând referire, desigur, la Prințul Harry.

O mare parte din distribuția serialului ”Suits”

Meghan a venit singură la acest eveniment, deși ceilalți colegi ai ei au sosit împreună de la un hotel din apropiere. Asta pentru că starul s-a cazat în suburbiile din Austin, într-o pensiune șic, numită The Archer, pentru care plătește 259 de dolari / noapte.

foto: Chris Bott pentru DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA