Pippa Middleton, prima apariție în public cu iubitul

E o împătimită a tenisului, așa că nu ne miră faptul că a fost prezentă din nou la Wimbledon. Ne-a surprins, însă că, de data aceasta, a venit însoțită de iubitul ei, James Matthews.

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 079965 06/06/2016 Pippa Philippa Middleton and James Matthews at Wimbledon Tennis Championships 2016 in London
Prima lor apariție publică

Sora Ducesei de Cambridge este o persoană destul de retrasă, așa că ne-a uimit faptul că a decis să iasă, pentru prima dată, în public alături de iubitul ei, James Matthews. Apariția celor doi este cu atât mai interesantă cu cât cei doi și-a reluat relația la sfârșitul anului 2015, după trei ani petrecuți separat.

Pippa middleton hepta_2484293
Au urmărit cu interes meciul

În imaginile surprinse de paparazzi, cei doi îndrăgostiți par destul de relaxați, semn că relația lor și-a reluat cursul normal.

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 079965 06/06/2016 Pippa Philippa Middleton at Wimbledon Tennis Championships 2016 in London
Pippa a avut o apariție cochetă la Wimbledon

Cu această ocazie, Pippa a purtat o rochie cochetă, roz, pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare și încălțări comode.

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 079965 06/06/2016 Pippa Philippa Middleton and James Matthews at Wimbledon Tennis Championships 2016 in London
Pippa și James și-au reluat relația la sfârșitul anului trecut

Amintim că Pippa și bărbatul de 40 de ani au început să iasă împreună în 2012. Totuși, după câteva luni, Pippa l-a cunoscut pe bancherul Nico Jackson și a avut o relație cu el timp de trei ani. În luna octombrie, anul trecut, Nico s-a mutat în Geneva, iar Pippa și-a reluat relația cu James. Aceștia din urmă au petrecut Revelionul împreună, în St. Barts, acolo unde părinții lui James dețin complexul Eden Rock Hotel. De atunci se zvonește că Pippa și James locuiesc împreună.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA