Pippa Middleton s-a mutat, după două luni, cu iubitul

Nu pierde timpul deloc! Sora Ducesei de Cambridge a făcut pasul următor în relația cu James Matthews, bărbatul cu care se iubește de două luni, și cu care a mai avut o relație pasageră în anii trecuți.

Pippa Middleton out in London, UK. Pictured: Pippa Middleton Ref: SPL281773  260511   Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Pippa s-a mutat deja cu iubitul ei

Potrivit publicației ”Hello!”, Pippa Middleton locuiește deja cu James Matthews, în locuința acestuia de 17 milioane de dolari, din Londra, semn că relația lor este din ce în ce mai puternică.

casa james matthews
Casa lui James, în care s-a mutat Pippa

”Totul s-a întâmplat foarte repede. Au fost prieteni atâta vreme, însă James a fost întotdeauna atras de ea. Au vrut să vadă cum e să stea împreună și totul a mers bine. ”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru ”The Sun”.

În plus, relația celor doi se pare că are aprobarea și mamei Pippei, Carole Middleton, cei trei fiind văzuți împreună la restaurantul indian Rasoi, săptămâna trecută.

james si pippa
Au fost împreună la un restaurant londonez. James, Carole și Pippa

Pippa (32) și James (40) au început să se întâlnească în 2012. La scurt timp, cei doi s-au despărțit, iar Pippa l-a întâlnit pe Nico Jackson, cu care s-a iubit trei ani. În octombrie, însă, Nico și Pippa s-au despărțit, iar James a avut din nou cale liberă spre sora Ducesei.

James și Pippa au petrecut Revelionul împreună, în St.Barts, acolo unde părinții lui James dețin un complex de lux.

Sursa foto: DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA