Prințesa Charlotte și Prințul George, adorabili la o petrecere pentru copii în Canada

VICTORIA, BC - SEPTEMBER 29: Catherine, Duchess of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge and Prince George of Cambridge, Prince William, Duke of Cambridge at a children's party for Military families during the Royal Tour of Canada on September 29, 2016 in Victoria, Canada. Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte are visiting Canada as part of an eight day visit to the country taking in areas such as Bella Bella, Whitehorse and Kelowna (Photo by Chris Jackson - Pool/Getty Images)
Tabloul regal complet

Ieri a fost o zi mare pentru familia de Cambridge, căci William și Kate și-au scos pentru prima dată copiii la un eveniment public din cadrul turneului lor regal din Canada. A fost vorba, evident, de o petrecere pentru copii organizată la reședința guvernatorului orașului Victoria, la care au mai participat și alți prichindei din familiile forțelor armate ale Canadei.

În centrul atenției s-au aflat, așadar, cele două vlăstare regale, Prințul George (3 ani) și Prințesa Charlotte (16 luni) distrându-se de minune la evenimentul organizat în gradina clădirii oficiale.

Cei doi copii, îmbrăcați amândoi în albastru, au avut la dispoziție numeroase atracții, precum o mini grădină zoologică, baloane sub formă de animale și un teatru de păpuși.

kate si charlotte GettyImages-611443506
Prințesa Charlotte a fost plină de energie

Prințesa Charlotte s-a arătat încântată de un cățel mare și alb, ponei, capre și iepuri. La rândul lor, Kate și William au fost foarte degajați la petrecerea de copii, încercând în același timp să aibă grijă și de cei doi copii ai lor, care nu stăteau pe loc.

Ducesa de Cambridge a arătat de minune în rochia ei cu model vintage, crem, de la casa Chloé, în timp ce soțul ei a abordat o ținută casual, bleumarin.

Vezi mai multe fotografii în galerie!

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA