Prințesa Gabriella, timidă la ieșirea în public alături de părinții ei

Cum fratele său, Prințul Jacques, moștenitorul tronului monegasc, a absentat de la acest eveniment, Prințesa Gabriella a fost în centrul atenției!

Este prima apariție în public a Prințesei Gabriella pe anul acesta

Ieri, Prințesa Charlene și Prințul Albert au ieșit în public alături de fiica lor, Prințesa Gabriella, pentru a lua parte la campionatul de rugby Sainte Devote, din Monte-Carlo. Cei trei au salutat mulțimea entuziasmă și au luat parte la ceremonia de deschidere a campionatului.

Fratele ei a absentat la acest eveniment din Monte Carlo

Însă, cea care a atras cele mai multe priviri a fost micuța Gabriella, care s-a arătat extrem de timidă la întâlnirea cu poporul. Aceasta a refuzat să dea ochii cu mulțimea strânsă pe stadionul Louis II și a preferat să rămână în brațele ocrotitoare ale mamei sale.

A fost timidă la întâlnirea cu mulțimea entuziasmată!

În zadar au încercat părinții ei să-i stârnească interesul pentru ce se derula în fața ei, căci Prințesa Gabriella n-a binevoit să le facă pe plac părinților ei, ceea ce a stârnit amuzamentul celor din jur. ”Prințesa mofturoasă” este porecla cu care s-a ales micuța prințesă după această ieșire în public. Sperăm că la următoare apariție, Prințesa Gabriella să fie mai binedispusă.

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA