Prințesa Leonore și Prințul Nicolas, adorabili în zăpadă!

Prințesa Madeleine a Suediei a revenit pe rețelele de socializare! Fiica cea mică a regelui Gustaf a postat pe pagina de Facebook noi fotografii cu cei doi copii ai ei, respectiv Prințesa Leonore (2 ani și 10 luni) și Prințul Nicolas (1 an și jumătate).

Leonore
Leonore va împlini 3 ani în luna februarie

Madeleine a fost o figură destul de activă pe rețelele de socializare anul trecut, așa că ne bucurăm că și anul acesta ne va onora cu prezența în mediul online și că ne va împărtăși momente intime din sânul familiei ei.

Leonore-frate
Nicolas va împlini doi ani tocmai în iunie

Prima ei postare de anul acesta, de pe pagina de Facebook, este una referitoare la cei doi copii ai ei, respectiv Prințesa Leonore și Prințul Nicolas. Cei doi apar în imagini candide, în zăpadă, bucurându-se ca orice alți copii de această perioadă a anului. ”Un an nou fericit, vă urează Leonore și Nicolas!”, a scris Madeleine (34), în dreptul acestor fotografii postate pe Facebook.

printesa-leonore
Leonore crește văzând cu ochii

”Pentru mine, este destul de important să le arăt oamenilor și o parte din viața mea personală și din ceea ce mă definește pe mine ca om”, spunea în urmă cu un an Madeleine, într-un interviu acordat celor de la ”People”.

fiu-printesa-madeleine
Nicolas își urmează surioara peste tot.

Ne bucurăm, așadar, că Madeleine își menține obiceiul și că ne oferă ocazia de a vedea prin ochii ei ceea ce trăiește zi de zi.

foto: FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA