Prințesa Mary a Danemarcei și Brigitte Macron, întâlnire la Palatul Élysée. Ce ținute au abordat?

Una este este prințesă, și totodată viitoare regină, fiind căsătorită cu Prințul Moștenitor Frederik al Danemarcei, iar cealaltă tocmai a intrat în istorie, fiind soția celui mai tânăr lider al Franței de la Napoleon încoace. Ce-au în comun? Amândouă sunt femei puternice, cu un cuvânt de spus, atât pe plan politic, cât și pe alte planuri.

foto: Hepta

Întâlnire de gradul 0

Zilele trecute, de exemplu, Prințesa Mary a zburat către Paris tocmai pentru a vorbi despre diverse probleme cu care se confruntă poporul ei în cadrul unei ședințe a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Ulterior, Mary, o susținătoare activă a drepturilor femeilor, a participat la evenimentul ”Pink Collar, Blue Collar”, pentru a vorbi despre egalitatea dintre sexe în societate.

Prima Doamnă a Franței

În cele din urmă, după ce și-a bifat aceste întruniri importante, Prințesa Mary a fost întâmpinată de Prima Doamnă a Franței la Palatul Elysee, acolo unde cuplul prezidențial locuiește. Cele două doamne au oferit un moment unic pasionaților de fashion, etalând ținute dintre cele mai elegante la această întrunire oficială.

Prințesa Mary a Danemarcei

Asta pentru că Prima Doamnă a Franței a ales să îmbrace un costum elegant, semnat Louis Vuitton, casă de modă ce devine ușor-ușor semnătura ei, în timp ce Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei a purtat o rochie blue-navy, la care a asortat un trench roz pudrat și o pereche de stilettos din piele de piton.INAPOI LA PRIMA PAGINA