Prințul Albert încearcă lucruri noi! Iată-l într-o ipostază neobișnuită!

Dacă despre Prințesa Charlene știam că este o mare iubitoare a sporturilor nautice, fiind fostă campioană la înot, abilitățile soțului ei, Prințul Albert de Monaco, în acest domeniu, sunt o surpriză pentru noi!

Ei bine, săptămâna trecută, Prințul Albert a luat parte la un eveniment de water bike, demonstrându-și firea competitivă, dar și condiția fizică surprinzătoare. Vorbind despre reușita soțului ei, Prințesa Charlene declara: ”A fost o zi perfectă pe Riviera Franceză și a fost minunat să văd atâția oameni care au sprijinit evenimentul de pe coastă. Am fost mândră că Prințul a participat la competiție – el este un biciclist antrenat, însă ”water bike-ul” este mult mai greu decât vă puteți imagina – presupune să pedalezi în continuu”.

Charlene, mândră de soțul ei

Ei bine, noi am fost surprinși să-l vedem pe Prințul Albert într-o astfel de ipostază, mai ales că, de regulă, e cel care privește de pe margine la astfel de evenimente, îmbrăcat fiind în costume elegante, și nicidecum în outfituri sportive.

Prințesa Charlene la 21km Riviera Water Bike Challenge, de la Nice la Monaco

Dar să nu credeți că Prințesa Charlene și-a lăsat soțul să fie singur în lumina reflectoarelor. A doua zi, fosta înotătoare a îmbrăcat și ea costumul nautic și s-a aventurat într-o cursă de water bike.

foto: Instagram, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA