Prințul George și Prințesa Charlotte își însoțesc părinții în viitorul turneu regal

De pe 17 și până pe 21 iulie, vom avea ocazia să-i vedem pe cei patru într-o vizită oficială în Germania și în Polonia, țări în care vor merge pentru a reprezenta interesele monarhiei britanice.

Cei patru vor merge în Polonia și Germania

Dacă atunci când au anunțat acest turneu regal Ducii de Cambridge nu știau dacă micuții lor îi vor însoți, acum au confirmat acest fapt. Potrivit unui comunicat oficial, George și Charlotte vor vizita Germania și Polonia și se așteaptă ca cei doi să ia parte la mai multe activități publice, derulate în cele două țări.

”Au decis ca cei doi copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, să călătorească cu ei. Așadar, se așteapta ca micuții să fie văzuți de câteva ori în decursul acelei săptămâni. Ei abia așteaptă acest turneu regal și sunt recunoscători că au oportunitatea de a cunoaște persoane din Polonia și din Germania, acești prieteni importanți ai Angliei”, a anunțat reprezentantul Ducilor de Cambridge.

Potrivit primelor informații, George și Charlotte vor sta cu dădaca lor, Maria Turrion Borrallo, în Palatul Belvedere din Varșovia și-n reședința ambasadorului britanic din Berlin, în timp ce Will și Kate vor participa la întruniri oficiale. Amintim că cei doi participat, anul trecut, la turneul regal din Canada.

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA