Prințul Harry i-a făcut o surpriză iubitei sale!

Citeste tot despre:

, , ,

Cum, zilele acestea, iubita sa, actrița Meghan Markle, se află în Toronto, Prințul Harry s-a gândit să-i facă o surpriză chiar înainte de Paște.

Vor împlini în curând un an de relație! Foto: arhivă OK!

Ea a fost cu filmările, iar el cu îndatoririle princiare, așa că n-au mai apucat să se vadă de câteva săptămâni. De aceea, Prințul Harry s-a gândit să-i facă o surpriză iubitei sale și să se prezinte în Toronto, pentru a sărbători câteva zile împreună înainte de Paște.

Prințul roșcovan a fost surprins de paparazzi îndreptându-se spre casa iubitei sale din Toronto. Îmbrăcat lejer și cu un bagaj modest, Harry părea nerăbdător să-și strângă în brațe iubita.

April 13: Prince Harry has flown over to Toronto to spend the Easter weekend with his girlfriend Meghan Markle.

A post shared by HOS: Queen Elizabeth II (@keepingupwiththeroyals) on

Vestea că o vizitează ne bucură peste măsură, căci ne dovedește că zvonurile apărute recent, potrivit cărora relația lor s-ar fi răcit, sunt complet false. Amintim că-n ultimele luni, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut ”naveta” între Toronto (Canada) – Anglia – Australia – Norvegia, unde au fost în luna ianuarie, și unde au fost surprinși urmărind balenele în larg și stând sub Aurora Boreală. Ce romantic!INAPOI LA PRIMA PAGINA