Prințul William a emis un comunicat de presă referitor la Meghan Markle

Situație fără precedent la Palatul Kensington! Ducele de Cambridge, fratele Prințului Harry, a simțit nevoia și el să-i ia apărarea lui Meghan, așa că a decis să redacteze un comunicat de presă.

william, harry
William își susține fratele

Purtătorii de cuvânt de la Palatul Kensington au făcut public un alt comunicat de presă referitor la noua iubită a Prințului Harry. De data aceasta, William este cel care a luat cuvântul și care a rugat presa, dar și pe toți cei curioși, să-i respecte intimitatea fratelui său și, implicit, intimitatea lui Meghan Markle.

”Ducele de Cambridge înțelege perfect îngrijorarea Prințului Harry față de Meghan.”, spunea comunicat emis la câteva zile distanță de cel emis de Prințul Harry, atunci când și-a confirmat relația cu actrița hollywoodiană.

O sursă a declarat pentru ”The Telegraph” că, de obicei, nu se emit astfel de comunicate de presă dacă situația nu este atât de alarmantă: ”Nu emit comunicate de presă fără să se vorbească între ei și ei au vorbit despre situația lui Meghan, căci Ducele de Cambridge este la fel de alarmat ca toți ceilalți în privința lui Meghan”.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA